Najaarscompetitie Jeugd 2024

TENNISKIDS ROOD/ORANJE/GROEN & JUNIOREN GEEL

BELANGRIJK: BESCHIKBAARHEIDSFORMULIER INVULLEN
NAJAARSCOMPETITIE
2024

September lijkt nog ver weg, maar binnenkort moeten we het aantal teams voor de najaarscompetitie opgeven. We willen graag van te voren weten of de kinderen veel, weinig of niet kunnen spelen. Daarom vragen we IEDEREEN om via onderstaande linkjes een formulier in te vullen VOOR 1 JUNI 2024.

Beschikbaarheid individueel of per team
Voor Junioren – Geel bestaat de optie om de beschikbaarheid per team of individu door te geven. Voor TennisKids (Rood/Oranje/Groen) is het alleen mogelijk om individueel de beschikbaarheid door te geven. Je kunt wel aangeven bij wie je graag in het team zou willen zitten.  

Formulier/registratie voorjaarscompetitie 2024
- Individueel (TennisKids & Junioren):  https://www.eresloch.nl/form/inschrijven_najaar_individueel 
- Team (Junioren - Geel): https://www.eresloch.nl/form/inschrijven_najaar_team_junioren 

Indeling
De teamindeling wordt gemaakt door de trainers van Heart4Tennis samen met de jeugdcommissie. De teams kunnen dus wijzigen t.o.v. de vorige keer. Het streven is om je in een leuk team te plaatsen dat past bij jouw tennisniveau en voorkeur. Indien een team zich als geheel heeft opgegeven, zullen we het team niet zomaar wijzigen, maar altijd eerst contact opnemen met teamcaptain voor overleg. We streven er namelijk naar om alle kinderen die zich opgegeven hebben in een team te plaatsen.  

Speeldata
De najaarscompetitie bestaat uit de volgende speeldagen (noteer deze alvast in de agenda):      

           

Heb je een vraag? Stuur dan een mail naar [email protected].    

Groetjes van de jeugdcommissie, Karlien, Jonne & Tineke