Jeugd

TPV Eresloch is voor iedereen die graag wil tennissen en padellen. Het park heeft 9 tennisbanen en 4 padelbanen. Tennissen kun je het hele jaar door! Eresloch is een hele gezellige vereniging voor het hele gezin. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals de tossen, clubkampioenschappen, open toernooi, rood/oranje event en het generatieklooftoernooi.

Er zijn verschillende commissies bij Eresloch, waaronder de jeugdcommissie. De jeugdcommissie zorgt ervoor dat voor de jeugd verschillende activiteiten gepland worden, heeft contact met de trainers en voor vragen met betrekking tot jeugdtennis kun je bij de jeugdcommissie terecht via [email protected]

De trainingen voor de jeugd worden verzorgd door Heart 4 Tennis. H4T bestaat uit super enthousiaste en ervaren trainers die met een enorme passie de trainingen verzorgen.

Gezelligheid en nog beter leren tennissen, dat is competitie spelen! Het maakt niet uit of je net bent begonnen of dat je al langer tennist. Iedereen kan meedoen. Net als bij voetbal en hockey gaan we er vanuit dat als je lid bent en traint, je ook competitie speelt. Klik op deze link voor meer informatie over de competitie.

Lid worden

Als je lid wilt worden van TPV Eresloch meld je dan aan via deze link of via de website (Lidmaatschap > Aanmelden als Lid) op de website staan ook de tarieven vermeld. Jeugdleden draaien nog geen bardienst, ook de ouders van de jeugdleden niet.

Als je bent aangemeld als lid, vergeet dan niet om je ook in te schrijven voor de trainingen via www.heart4tennis.nl.

Vrijwilligers

TPV Eresloch draait op vrijwilligers. Zo ook de jeugdcommissie. Wil je de jeugdcommissie komen versterken of af en toe helpen bij het organiseren van een activiteit? Neem dan contact op met de jeugdcommissie.

Vragen?

Wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de jeugdcommissie via [email protected]