Bardiensten door leden

Kantine

De kantine van Eresloch wordt volledig gerund door vrijwilligers. Er wordt gestreefd om het clubhuis te openen gedurende onderstaande tijdstippen:zondagochtend: 09.00 – 13.00 uurma-wo-vr: 10.00 - 11.00 uur  (In de periode november t/m april: 11.00 - 12.00 uur)ma-di-wo-do: 19.30 – 23.30 uur (In de periode november t/m februari van 19.30-22.30)Tijdens toernooien, competities en/of andere activiteiten is het clubhuis ook op andere tijden geopend. 

 
Wie moeten bardiensten draaien

Seniorleden (8 uren) en thuiswonende studentenleden (8 uren), met studentenpas. Uitwonende studentleden (4 uren), met studentenpas.

 
Vrijstelling van bardiensten

JeugdledenSeniorleden die in 2021 18 jaar wordenSeniorleden die in 2021 76 jaar worden. Leden die na 1 juli lid worden hoeven voor dat seizoen geen bardienst meer te draaien.

 
Soorten bardiensten

​​​​Er zijn diensten van 1, 2, 3 en 4 uren. Op drukke tijden worden twee of meer personen ingepland. Het is de bedoeling dat zowel bar als keuken bediend wordt.De keukendiensten worden enkel ingepland op drukke momenten, en zijn in principe alleen in te vullen door jeugdleden.Naast bardienst is er ook de mogelijkheid om groendiensten te draaien. Dit houdt in dat u meehelpt met het op orde houden van het tennispark. Informatie hierover kunt u krijgen bij Anton v.d. Burg ([email protected]). Dit zijn ook 8 uren. 

 
Ondersteuning bij de bardiensten

Achter de bar ligt een handleiding met uitleg over de bar, de werkzaamheden en de apparatuur. Ook zal er eens per twee maanden een avond(uurtje) uitleg gegeven worden door iemand van de barcommissie. Dit zal worden aangekondigd via nieuwsbrief. 

 
Extra Bardiensten

Het is mogelijk om extra bardiensten te draaien tegen een vaste vergoeding van € 4,50 per uur.De vergoeding wordt aan het eind van het jaar uitbetaald. De extra diensten kunnen pas aangevraagd worden nadat de inschrijvingstermijn voor alle leden gesloten is (na 24 juni 2021). Aanvragen hiervan kan per mail of via de whatsappgroepWie kunnen er extra bardienst draaien:Jeugdleden vanaf 15 jaar mogen keukendienst draaienJeugdleden vanaf 16 jaar mogen overdag bardienst draaienJeugdleden vanaf 17 jaar mogen overdag en 's avonds bardienst draaienSeniorleden 

 
Afkoop

Het is mogelijk om minder uren bardienst uit te voerenindien u minder uren wilt uitvoeren, zal er per niet uitgevoerd uur € 7,50 verrekend wordenzijn er geen of minder diensten ingevuld op 24 juni 2021, dan volgt automatisch afkoop Het is ook mogelijk om in plaats van 8 uur, maar 4 uur bardienst te draaien. Dan koopt u 4 uur bardienst af. Rekenvoorbeeld:8 uur is 60 euro afkoop, dan draait u 0 uur bardienst4 uur is 30 euro afkoop, dan draait u 4 uur bardienst

Niet opgeven betekent afkoop. Na 24 juni is de afkoop definitief en kan niet worden teruggedraaid. 

 
Inplannen van bardiensten

Om alles probleemloos te laten verlopen hierbij enkele vuistregels:Noteer direct uw ingeplande bardiensten in uw agenda, of op de kalender.Kunt u een van uw diensten niet verrichten? Regel zelf een ruil.Indien wijzigingen plaatsvinden, altijd mailen naar [email protected] (Ingrid), dit mede i.v.m. sleutels/codes.Het kan zijn dat uw bardienst komt te vervallen, doordat bijvoorbeeld een toernooi niet doorgaat of een gewijzigde planning van de KNLTB. Dit hoort u dan uiterlijk 10 dagen van te voren. U moet dan de diensten elders in halen. 

 
Bardiensten en competitie

Als er maar 1 of 2 teams thuis spelen, worden er geen bardiensten ingepland. Wij hopen dat de teams dit onderling oplossen.Wanneer het druk is, hopen wij dat de aanvoerders de bardiensten ondersteunen waar nodig is.Competitieteam moet zelf hun eigen lunch-/ dinerspullen op ruimen en afwassen (niet in de vaatwasser). 

 
Procedure aanvragen bardiensten

Ga naar knltb.club app (het kan zijn dat u deze even moet vernieuwen)Ga naar item 'Club' (onderin)Ga naar 'Diensten' boven in balkU ziet nu alle diensten (t/m februari 2022)Klik op beschikbaar, en nogmaals op beschikbaarKlik op inschrijven, en dan op OKU krijgt 1 week en 1 dag van te voren een herinneringsmail. Hier staat ook de code in van het sleutelkastje en het alarmNoteer de ingeplande diensten ook in uw eigen agenda 

 
Procedure sleutelkastje en alarm

Sleutelkastje: wijzer naar links, toetst code in en wijzer naar rechts draaien en sleutel pakken.Alarm: zit meteen rechts naast de deur binnen. Toetst code in, en druk op A (rechtsboven). Dit is dezelfde code als voor het sleutelkastje.Bij weggaan dezelfde procedure voor het alarm en het sleutelkastje. 

 
Contact

Leden bardienstenplanning: Ingrid de Haan ([email protected])Overige horeca-vragen: Ruud Thijssen ([email protected])