Jeugd trainingen

De trainingen voor de jeugd worden verzorgd door Heart 4 Tennis. H4T bestaat uit super enthousiaste en ervaren trainers die met een enorme passie de trainingen verzorgen. Wil je trainen? Schrijf je dan in via www.heart4tennis.nl

Voor alle jeugd van ongeveer 5 t/m 17 jaar biedt H4T trainingen aan.
De trainingen voor de jeugd t/m 12 jaar worden gegeven onder de noemer Tenniskids.

Tenniskids laat kinderen op een leuke manier kennis maken met tennis. Tenniskids maakt gebruik van de kleuren Rood, Oranje en Groen. Daarna volgt de reguliere kleur Geel. De kleur is leeftijd gebonden en brengt de vooruitgang van kinderen in tennis in kaart.

  • Bij ROOD speel je op het miniveld. De ballen zijn groter en zachter dan normale ballen, zodat de snelheid en stuit laag blijven
  • Bij ORANJE speel je op driekwartveld. De ballen zijn even groot, maar zachter dan de normale ballen. De snelheid en stuit zijn iets hoger dan bij rood.
  • Bij GROEN speel je op een hele baan. De ballen zijn bijna hetzelfde als de normale ballen, alleen is de stuit lager
  • Bij GEEL tennis je op de hele baan met normale tennisballen. De Junioren krijgen op dezelfde manier training als de senioren dus op een hele baan met normale tennisballen.

 

Bij de indeling van de trainingsgroepen wordt zoveel mogelijk geprobeerd om spelers op leeftijd en speelsterkte bij elkaar te zetten. Natuurlijk wordt er ook zoveel mogelijk rekening gehouden met vrienden en vriendinnen.

Als je lid wilt worden van TPV Eresloch meld je dan aan via deze link of via de website (Lidmaatschap > Aanmelden als Lid) op de website staan ook de tarieven vermeld. Als je bent aangemeld als lid, vergeet dan niet om je ook in te schrijven voor de trainingen via www.heart4tennis.nl. We gaan er net als bij hockey en voetbal vanuit dat je ook competitie speelt.