Tenniskids toernooitjes

Jaarlijks worden er meer dan 300 Tenniskids toernooitjes georganiseerd. Tijdens deze toernooitjes voor kinderen tot en met 12 jaar draait het vooral om plezier maken. Kinderen ontmoeten kinderen van andere verenigingen en leren door het spelen van Tenniskids toernooitjes steeds beter tennissen. Het maakt niet uit of je al lang tennist of net begonnen bent; de Tenniskids toernooitjes zijn er voor iedereen!

Hoe werkt het?

Tijdens een Tenniskids toernooitje worden veel (korte) wedstrijdjes gespeeld. Bij een Rood toernooitje spelen kinderen alleen enkelpartijtjes, bij de Oranje en Groene toernooitjes kunnen kinderen enkel- en/of dubbelpartijtjes spelen. Tijdens een Tenniskids toernooitje gelden de algemene Tenniskids spelregels. De Groene toernooitjes zijn soms ook gekoppeld aan een open junioren toernooi. Als dit het geval is tellen ze ook mee voor de rating van een jeugdspeler.

Inschrijven

Het actuele aanbod van Tenniskids toernooitjes vind je op MijnKNLTB. Het is makkelijk om hiervoor de uitgebreide zoekfunctie te gebruiken om alle toernooien, geschikt voor de leeftijd van jouw kind en in jouw omgeving, te selecteren. Je kunt je op MijnKNLTB dan ook gelijk voor deze toernooien inschrijven. Is het de eerste keer dat je je wil inschrijven voor een toernooitje via MijnKNLTB? Voordat je gebruik kan maken van deze website moet je eenmalig een account aanmaken. Bekijk hier de uitleg voordat je aan de slag gaat.  

Vragen?

Daarnaast kun je ook eens informeren bij de tennisleraar of de jeugdcommissie. Zij kunnen je vaak ook vertellen of er nog leuke toernooien in de omgeving georganiseerd worden.