Nieuws

ERESLOCH MAATJES APP-GROEPEN

Niet alle leden weten dat er een Padelmaatjes-WhatsApp-groep is, waar vraag en aanbod op elkaar worden afgestemd. Bijvoorbeeld op donderdag vraagt iemand: “Wie heeft er zaterdag zin in een potje padel van 15-16u?”, waarna drie anderen uit de groep reageren met “ik”, en de initiator een baan reserveert. Het leuke van zo’n groep is, dat er nieuwe combinaties van spelers komen en nieuwe leden de kans krijgen om anderen te leren kennen.

Deze Padelmaatjes-appgroep is inmiddels volwassen geworden en groeit uit zijn velletje met zijn circa 80 deelnemers. Het niveau loopt van beginner tot topspeler, en al die deelnemers krijgen ook al die berichten binnen. Bovendien is er ook behoefte aan dit soort initiatieven bij tennis, bij mensen die - nu ze thuis werken – overdag, bijvoorbeeld in de lunchpauze, even stoom willen afblazen, bij ouderen en bij de jeugd.

Daarom is besloten om het aantal groepen uit te breiden zoals in onderstaand overzicht. Voor elke groep is een beheerder aangesteld. Om je aan te melden voor één of meer van deze groepen stuur je een Whatsappje naar de beheerder. Afmelden voor een groep kan je altijd zelf doen in WhatsApp.

Voor de indeling wordt ongeveer de speelsterkte aangehouden zoals vastgesteld door de KNLTB. De bestaande groep Padelmaatjes wordt omgedoopt tot Padelmaatjes D, de groep Casa de Padel gaat Padelmaatjes C heten en er is ook een groep die was ontstaan uit de Padel-najaarscompetitie spelers. Die gaan we gebruiken voor de Padelmaatjes B, de echte gevorderden van de club.

Deze lijst is voortaan ook altijd terug te zien op www.eresloch.nl en in de KNLTB.club app, zodat nieuwe leden die zich aanmelden weten waar ze terecht kunnen.

Voor padel

Voor tennis

« Terug

» Nieuws archief