Nieuws

VERZWARING CORONAMAATREGELEN: GEEN DUBBELSPEL DE KOMENDE 2 WEKEN

Het kabinet heeft extra maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. Om groepsvorming en sociale contacten te verminderen wordt onder andere de groepsgrootte voor volwassenen teruggebracht naar maximaal 2 personen. Dit geldt ook voor tennis en padel. De maatregelen komen bovenop de ‘gedeeltelijke lockdown’ en gaan in op woensdagavond 4 november om 22.00 uur en gelden voor 2 weken.

  • Tennis en padel spelen voor volwassenen (vanaf 18 jaar) kan nog met maximaal twee personen op een baan (geen dubbelspel). De komende 2 weken is alleen enkelspel toegestaan. Dus met twee huishoudens tegen elkaar spelen mag ook niet.
  • Senioren tennis- en padeltrainingen vervallen de komende 2 weken bij Eresloch. Mogelijk worden de trainingen op een later tijdstip ingehaald. De jeugdtrainingen (t/m 17 jaar) gaan wel door.
  • Vanavond worden alle reserveringen van meer dan 2 personen en de seniorentrainingen uit het afhangsysteem gehaald. Leden die willen singelen, kunnen opnieuw een boeking doen. Voor de padelbanen geldt tijdelijk dat deze met twee personen kunnen worden afgehangen.
  • Publiek is niet toegestaan.
  • De kantine, kleedkamers en douches zijn dicht.

Vanaf 19 november vallen we terug naar de ‘’gedeeltelijke lockdown’ en gelden de maatregelen van 14 oktober. Naar verwachting zullen we dit tot half december moeten volhouden.

« Terug

» Nieuws archief