Nieuws

Koffietoernooi 18 september 2019 | Het gezelligste toernooi van het jaar!

Op woensdagochtend vond het Koffietoernooi plaats. De organisatie had volgens eigen zeggen voor prachtig weer gezorgd! Ja, ja de stemming zat er meteen goed in. Ze hadden ook gezorgd voor koffie, cake en prachtige prijzen.

Er waren 16 deelnemers en iedereen speelde volgens schema vier wedstrijdjes. Er was vooraf een indeling gemaakt en iedereen kon zijn gewonnen games doorgeven aan de wedstrijdleiding.  Alles werd nauwkeurig genoteerd en uiteindelijk waren de winnaars bekend.

 

Er werd sportief gespeeld en het leverde vooral veel plezier op als de bal ergens anders naar toe ging dan verwacht. Vele ballen verdwenen achter de lijn of in het net.

 

Meneer Louis Klomp werd eerste van de heren en Mevrouw Ilse had van de dames de meeste games gemaakt. Proficiat, ook de Frans Heuvelmans trofee werd overhandigd. Volgens traditie gaan deze twee personen het volgende koffietoernooi organiseren. De Poedelprijs werd uitgereikt aan de onderste spelers. Dit waren Annette en jawel de schrijver van dit stukje.

 

Frits en Yvon hartelijk dank voor het organiseren, we hebben weer veel plezier gehad!

 

Ine Keeris

« Terug

» Nieuws archief